Golfrejser for grupper

 

Kolding Rejser har arrangeret rigtig mange golfrejser. I mange år gik turene mest til Sverige og Spanien, men det er også blevet ture til Paris, Edinburgh, Milano, Barcelona og Hamborg.

 

Fælles for turene er, at det ikke kun skal handle om golf. Der skal være plads til at hygge sig, komme ud og få noget godt at spise og møde nogle lokale på deres egen hjemmebane – Gerne i lidt festlig lag. Der skal også være mulighed for lige at runde de vigtigste seværdigheder i området og kan der arrangeres en vinsmagning eller lignende, så skal der også være mulighed for dette.

 

Kolding rejser arrangere derfor golfrejser som har sit udgangspunkt i en storby, og hvor der ligger et tilstrækkelig antal golfbaner i nærheden. Boligformen er lejlighed eller hus, fx. igennem airbnb, og boligen skal være lækker og ligge det helt rigtige sted. Rejsen foregår som regel med fly og der lejes typisk en 9 personers bus som står klar i lufthavnen ved ankomst.

 

 

Tilbage

golf-groups-550

Golf er selvfølgelig også vigtigt, så der skal være et antal topbaner i området. Disse baner er oftest også til den dyre side, så ved siden af disse suppleres der med et antal gode men mindre kendte baner.

 

Kolding Rejser vil gerne komme med et oplæg til jeres næste golfrejse. Send os blot nogle få liner omkring hvad i tænker, hvornår I vil afsted, hvor mange I er og hvilket budget I arbejder med.

 

Kolding Rejser samarbejde med Vejle Rejser omkring booking af fly, ligesom Vejle Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og sikrer at jeres rejse forsikres som under pakkerejser.

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser