Vi designer din storbyferie

 

Kolding Rejser henvender sig den kvalitetsbeviste rejsende, der har fokus på bæredygtighed, gastronomi, velvære og oplevelser – Men designet så det matcher den rejsendes individuelle ønsker og forventninger.

 

Kolding Rejser har på baggrund af egne oplevelse, massiv research på internettet og deltagelse i diverse blogs og forums – Udarbejdet et omfattende katalog over de bedste restauranter og oplevelser i de for danskere mest “efter Corona” interessante storbyer.

 

Disse restauranter og oplevelse krydrer vi med et bæredygtigt og spændende hotel, hvor opholdet bliver til meget mere end bare en seng. Her er der tænkt på detaljen, og personalet vil sørge for en service, der ligger langt udenfor det normale.

 

Sidste element i den perfekte rejse er transporten. Er det muligt at køre i egen bil, så vil Kolding rejser hjælpe med eventuel transit hotel og i øvrigt forslag til den mest hensigtsmæssige køretur. Foregår transporten med fly, så vil Kolding Rejser hjælpe med den mest sikre og hensigtsmæssige afgang.

 

Tænk på Kolding Rejser som det rejsebureau, du ville bruge hvis I skulle på den store tur til USA mv. Et rejsebureau der sørger for at I føler jer trykke, udviser professionalisme og indsigt så I har tiltro til, at der er nogen der hjælper jer til den bedst mulige ferie – Her ved rejser i Europa bare med mere fokus på detaljer, så I får max udbytte på de få dage I er afsted.  

Tilbage

London

London

Den gigantiske by tilbyder i sandhed alt, hvad hjertet begærer – hvad enten du er en pris- eller modebevidst shopper, en teater- eller musikfan eller en festabe. Kolding rejser samarbejde med Treehouse ved Oxford Street og Zetter ved Shoredich.

Læs mere

Berlin

Berlin

Berlin er en af de mest progressive og interessante byer at komme til – Både når det handler om kultur, shopping, sport og fest. Berlin er en af Europas få, rigtige metropoler, der kan måle sig med storbyer over hele af verden. Vi samarbejder med det danske hotel Lulu Guldsmeden

læs mere

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam kaldes museernes by fra Van Gogh over Anne Frank til Rembrandt-museet og de store mesterværker på Rijksmuseum. I Amsterdam finder man også hyggelige kanaler, broer, hippe caféer og restauranter samt en afslappende stemning. Kolding Rejser samarbejde med QO Hotel og Conscious Westpark

læs mere

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser