London

 

London er det kulturelle, politiske og økonomiske hjerte af Storbritannien, og den engelske storby er hvert år rejsemål for millioner af turister fra hele verden. Byens væld af specialbutikker, stormagasiner, restauranter, museer, historiske attraktioner, teatre, smukke parker og barer, gør den til en populær feriedestination for både familier og vennegrupper. Kombinationen af det gamle og moderne arkitektoniske udtryk samt byens internationale stemning er blot noget af det, der gør London attraktiv.

 

Kolding Rejser står for transport frem og tilbage inkl.transfer ind til London. Dvs. vi booker hotel, vi booker restauranter, vi booker oplevelser og vi sørger for at der står cykler klar til fri afbenyttelse.

 

Udgangspunktet for en hver god storbyferie er en tryg base, hvor man kan slappe af efter en lang dag. Vi mener samtidig, at det er vigtigt at dette foregår under ordentlige forhold, og her mener vi både at det skal være et spændende hotel, som tilbyder det der ekstra, som gøre et ophold til noget særligt. Men også at opholdet foregår på nogle bæredygtige præmisser, hvor der bliver taget hånd omkring de resourcer der benyttes, så gæsten føler at opholdet ikke belaster omverden mere end højst nødvendigt.

Tilbage

 

Vores hoteller:

Hotel Treehouse London

Hotel Treehouse London

Dette fantastiske og nyskabende hotel ligger lige tæt ved Oxford Street, Covent Garden og SoHo. Unikt design hotel og fed rooftop bar med panorama udsigt over Londons Skyline.

Se vores oplæg til din næste storbyferie

Hotel Zetter London

Hotel Zetter London

Dette hotel ligger i Clerkenwell, Londons kreative mekka og tæt på den trendige bydel Shoredich. Trendige restauranter og unikke barer. Med Metro station tæt på, er der hurtig adgang til hele London.

Se vores oplæg på din næste storbyferie

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser