Berlin

 

Der er få byer, der kan forene historie, kunst, design, gastronomi og unikke oplevelser – Men Berlin den kan.

 

Det er svært ikke at mærke historiens vingesus, når man bevæger sig rundt i Berlins fantastiske gader. Hvad enten det er resterne af Berlinmuren, der stadig står, Hitlers mange monumenter eller de tusindvis af skudhuller, som arrer mange ældre bygninger, så er man aldrig i tvivl om Berlins smertefulde og dybt fascinerende historie.

 

Er der et sted i verden, hvor man føler, at man går rundt i en historisk kulisse, så er det nemlig netop Berlin, der emmer af den dramatiske historie fra Anden Verdenskrig.

 

Samtidig er Berlin en af de mest progressive og interessante byer at komme til – både når det handler om kultur, shopping, sport og fest. Berlin er en af Europas få, rigtige metropoler, der kan måle sig med storbyer over hele af verden.

 

Vores tur til Berlin er beregnet som Kør Selv ferie, hvor I selv står for transport frem og tilbage, men vi tager os af alt det andet. Dvs. vi booker hotel, booker restauranter og oplevelser, samt giver jer forslag til øvrige aktiviteter. Vi samarbejde med det Danskejede hotel Lulu Guldsmeden, som holder ud over en super beliggenhed og et cool layout også er et hotel der arbejder stenhårdt på at være så bæredygtigt som muligt

 

Tilbage

Hotel Lulu Guldsmeden Berlin

Hotel Lulu Guldsmeden Berlin

Lulu Guldsmeden er danskejet, ligger perfekt i forhold til en privat ferie i Berlin, og så går Lulu rigtig meget op i bæredygtighed, hvilket gennemsyrer hele konceptet, således at gæster altid kan holde en afslappet ferie med god samvittighed.

Se vores oplæg til en tur til Berlin og hotel Lulu

Kontakt os

 

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser