Amsterdam

 

Byen er som skabt til en storbyferie. Her er både smukt og hyggeligt – og så er der et hav af gode oplevelser at få for både børn og voksne. Vores tur til Amsterdam er beregnet som Kør Selv ferie, hvor I selv står for transport frem og tilbage, men vi tager os af alt det andet. Dvs. vi booker hotel, vi booker restauranter, vi booker oplevelser, vi sørger for parkering og vi sørger for at der står cykler klar til fri afbenyttelse.

 

Udgangspunktet for en hver god storbyferie er en tryg base, hvor man kan slappe af efter en lang dag. Vi mener samtidig, at det er vigtigt at dette foregår under ordentlige forhold, og her mener vi både at det skal være et spændende hotel, som tilbyder det der ekstra, som gøre et ophold til noget særligt. Men også at opholdet foregår på nogle bæredygtige præmisser, hvor der bliver taget hånd omkring de resourcer der benyttes, så gæsten føler at opholdet ikke belaster omverden mere end højst nødvendigt.

Tilbage

 

Vores hoteller:

Conscious Hotel Westerpark

Conscious Hotel Westerpark

Dette fantastiske hotel ligger lige ved en af Amsterdams bedste parker, men samtidig så ligger det i umiddelbar nærhed af centrum. Her kan man på få minutter kommer op til de berømte 7 gader, hvor de smukke kanaler kan opleves på nærmeste hånd.

Se vores oplæg til din næste storbyferie

QO Hotel Amsterdam

QO Hotel Amsterdam

Dette nye og spændende bæredygtige hotel ligger lige i udkanten af centrum, men med Metro station lige ved døren og 7 min til centrum er dette ikke noget problem. Til gengæld er der fantastisk rooftop bar/restaurant med udsigt over byen og parkering til 100 kr. pr. døgn.

Se vores oplæg på din næste storbyferie

Kontakt os

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser