Sikkerhed og Garanti

 

Det er meget vigtigt for os at I rejser sikkert med Kolding Rejser.

 

Og det er klart, at i disse “eftercoronatids” måneder/år, der skal man være ekstra forsigtig. Kolding Rejsers udgangspunkt er, at rejsende er bedst sikret såfremt deres egne penge bliver i lommen i længst mulig tid. Dernæst at transport dækkes med såvel kreditkort samt rejseforsikring.

 

Derfor så vil en typisk rejse med Kolding Rejser fungere således, at vi booker alt, men at det først skal betales når det bruges. Dvs. Hotel betales fx. ved afrejse, oplevelser og restauranter betales ligeledes også først når ydelsen har fundet sted.

 

Kolding Rejser vil godt hjælpe med booking af fly men ikke således at rejsen bliver til en pakkerejse – Dette vil medføre en betydelig merpris, som vi føler ikke er i overenstemmelse til hvad der kan spares, hvis man som rejsende i stedet står selv for at booke fx. fly.

 

Husk, at hvis man booker med sit kreditkort, og et flyselskab fx. går konkurs, så vil man kunne trække sin betaling tilbage. Ligeledes, hvis uheldet skulle være ude og et hotel går konkurs, så er det ikke betalt noget til det, og der kan i stedet findes et andet hotel.

 

Det sikreste sted rejsende kan have sine penge er hos dem selv. Hos Kolding Rejser skal der først betales 1 uge før afrejse for selve rejsen, og langt de største poster, skal først betales når den tilsvarende ydelse også er modtaget.

 

Kolding Rejser er derfor ikke teknisk rejsearrangør, men gæstens rådgiver til en unik, spændende og sikker rejse.

 

Tilbage

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser