Vi designer din ferie til Norge

 

Kolding Rejser henvender sig den kvalitetsbeviste rejsende, der har fokus på bæredygtighed, gastronomi, velvære og oplevelser – Men designet så det matcher den rejsendes individuelle ønsker og forventninger.

 

Vi samarbejder tæt sammen med en nordmand, som i hele sit liv har rejst rundt i Norge. Først som soldat og officer i den norske marine, hvor alle dele af de norske kyster er blevet besejlet på kryds og tværs. Efterfølgende har han rejst rundt som direktør for et erhvervsrejsebureau med speciale i hoteller. Her har han i mere end 30 år rejst rundt til alle egne i Norge på udkik efter spændende hoteller.

 

Norge er et kæmpestort land og Kolding Rejser hjælper med at finde den ferierute der passer jer bedst. Herefter booker vi de hoteller I skal bo på og jeres transport til Norge samt internt i Norge. I sætter selv grænsen for hvad vi skal sørge for, og hvor I selv vil have plads til at improvisere og udforske.

 

Tænk på Kolding Rejser som det rejsebureau, du ville bruge hvis I skulle på den store tur til USA mv. Et rejsebureau der sørger for at I føler jer trykke, og udviser professionalisme og indsigt så I har tiltro til, at der er nogen der hjælper jer til den bedst mulige ferie – Her ved rejser til Norge bare med mere fokus på detaljer, så I får max udbytte på de få dage I er afsted.  

 

I nedenstående har vi 3 forslag til en rejse til Norge, men disse er absolut ikke udtømmende, ligesom de kan krydses og sammenlægges alt efter behov.

 

Tilbage

Hurtigruten

Hurtigruten

Flyv til Kirkenæs og start derfra med at sejle sydpå til Bergen. Eller sejl nordpå fra Bergen og kør retur i bil retur sydpå i den flotteste natur og med de hyggeligste hoteller. Husk at sætte et par dage af til at opleve Bergen

Læs mere

Oslo - Bergen

Oslo - Bergen

Oslo kan også være udgangspunktet. Start med at sejle fra København og tag et par dages storbyferie i Oslo. Herefter i bil mod Bergen ind over fjeldet med stop i det fantastiske område omkring Trollstigen. Husk et par dages ophold i Bergen og tag turen sydpå til Kristiansand.

læs mere

Kristiansand - Bergen

Kristiansand - Bergen

Sejl til Krisitansand fra Hirtshals, bliv et par dage i Kristiansand og kør nordpå mod Bergen langs kysten. Stop i Stavanger og Haugesund og husk at besøge predikestolen. Efter et par dage i Bergen køres sydpå enten dirkete eller med en tur ind over fjeldet.

læs mere

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser