Padelrejse

 

Kolding Rejser elsker padel og indehaveren spiller ofte og er i øvrigt padeltræner hos KIF Padel i Kolding (1+2). På denne baggrund har der ofte været forespørgsler på padelferier for grupper, og Kolding Rejser har derfor udarbejdet et padelferie koncept, der går til Marbella – Endvidere er der også mulighed for en mere luksuriøs tur til Barcelona.

 

Konceptet er som udgangspunkt udviklet til KIF padel, men kan du se jeres gruppe deltage eller tage afsted på et andet tidspunkt, så kontakt Kolding Rejser, så kigger vi på en løsning der passer til jer. Min 4 deltagere.

 

Marbella opfattes af mange som her det hele begyndte, og det er derfor naturligt at kigge denne vej. Her vil der i høj grad være fokus på padel, da vi har 4 hele dage plus at vi bor tæt ved padelcenteret. Vi bor i hyggelige lejligheder i Colina Del Paraiso og der vil kunne skaffes enkeltværelse til alle hvis de ønsker det. Padel foregår i det nærliggende Bel Air Padel center 

 

Tjek Colina Del Paraiso her

 

Tjek Bel Air her

 

 

Priser:

 

9.6-14.6 – Pris inkl. fly 4450* 

15.9-20.9 – Pris inkl. fly 4850* 

 

Afgang fra Billund/Hamborg/KBH torsdag – hjemkomst tirsdag. Træning i 4 dage i lækre Bel-Air Padel. Ferielejligheder i Colina Del Paraiso, med 3 værelser i hver og enkeltværelser til dem der ønsker dette. 7 træningspas (mulighed for ekstra). Max 16 deltagere. * Prisen afhænger af antal deltagere og er baseret på hhv 12/16 deltagere, endvidere er flypris indhentet pr. 27.1.

 

Information.

 • For at komme med på denne tur, sendes i første omgang en mail til Kolding Rejser. Når der er tilstrækkelig tilmeldte, så vil der blive oprettet en Facebook side til løbende info om turen.
 • Dernæst vil der blive udsendt en mail til alle interesserede med forespørgsel om bindende tilmelding.
 • Når der er tilstrækkelig antal bindende tilmeldinger (min 8), så vil der blive givet besked om indkøb af flybillet – I står selv for at købe flybillet.
 • Der er forskellige muligheder med fly, og det er op til den enkelte hvordan de kommer til Marbella, men så vidt muligt vil Kolding Rejser være behjælpelig med transport fra Malaga til Marbella.
 • Kolding Rejser er også behjælpelig med at finde den mest hensigtsmæssige flyrejse.
 • Der vil under hele turen være adgang til hjælp og service fra Kolding Rejser som ligeledes vil stå for transport.
 • Hver aften står til egen disposition, men der vil altid være en samling og et oplæg til et restaurantbesøg mv, som det står frit for den enkelte om de vil deltage i. Søndag aften forventes det dog at man deltager i et fælles arrangement.

 

Program:

 • Dag 1, hvor I ankommer lidt forskelligt til Malaga. Der vil blive sat et system op, så alle bliver afhentet og kørt til ressortet.
 • Dag 2 og 3 , starter med fælles morgenmad hvorefter der er afgang til padelcenter kl 10 hvor der først er træning, så er der pause og frokost, hvorefter vi kører på igen med matcher til kl 15. Forventet ankomst retur på ressortet kl 16.
 • Dag 4 starter med morgenmad og afgang til padeltræning kl 10, men efter træning køres der på tur ind i landet, hvor vi skal ud og vandre på den legendariske “Caminito Del Rey”, Kongernes sti. Hjemkomst sidst på eftermiddagen.
 • Dag 5 kører som 2 og 3, dog vil der være fokus på matcher.
 • Dag 6 er afrejsedag, hvor deltagerne bevæger sig til Malaga for at flyve hjem. Kolding Rejser vil sørge for transport til alle.

 

 

Hvis du er interesseret i en af ovenstående ture,

så send en mail til Kolding Rejser på vive@koldingrejser.dk,

eller tag fat i Kings træner Hans Jørn Vive i centeret.

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser