Padelferie

 

Kolding Rejser elsker padel og indehaveren spiller ofte og er i øvrigt padeltræner (1+2). På denne baggrund har der ofte været forespørgsler på padelferier for grupper, og Kolding Rejser har derfor udarbejdet et padelferie koncept, der går til Marbella.

 

Kolding Rejser vil sammensætte den perfekte padelferie for jeres gruppe. Vi booker fly, billeje, et sted at bo, tider på padelbanerne, padeltrænere, restauranter og oplevelser.

 

Vi er mange der elsker at spille padel, men det bliver bare for meget med konstant padel i 3-4 dage, derfor skal der være nogle sjove og spændende afbræk som lige så meget handler om det sociale samværd på sådan en tur.

 

Det kan fx. være:

  • En vild vandretur
  • Et arrangement på havet
  • En golfrunde
  • Vinsmagning

 

Endvidere så vil Kolding Rejser hjælpe med planlægningen i forhold til fx. besøg på Casino, besøg på den bedste strand i området og hvor nattelivet foregår.

 

Det vigtigste er, at alt designes og planlægges så lige netop jeres gruppe for den bedst mulige oplevelse.

 

Vi har som udgangspunkt 2 modeller. Den mere ungdommelige model med ophold og Padel i Marbella by, eller for det mere modne publikum i Nerja.

 

Tilbage

Marbella Padel

Marbella Padel

Marbella er nok det mest mondæne område på Costa del Sol, og med omkring 140.000 indbyggere, så har den også en størrelse, hvor der er et kæmpe udbud af såvel forlystelser og restauranter, men også i forhold til at spille padel. Her kan man finde en fed lejlighed til 10 personer for omkring 4000 pr. nat, mens padel ligger omkring 25 euro i timen.

Læs mere om vores oplæg på en padel gruppetur til Marbella

Nerja Padel

Nerja Padel

Denne tidligere fiskerby med ca, 30.000 indbyggere er et af de få steder, som har formået at beholde sin traditionelle charme med skønne hvide huse, smalle gader, hyggelige restauranter og alle de faciliteter, man kan forvente af en moderne badeby. Her kan man sagtens finde hus/lejlighed til priser omkring 2000 kr/pr. nat for 10 personer, mens padel her koster 15 euro i timen.

Læs mere om vores oplæg på en padel gruppetur til Nerja.

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser