Fodboldrejser til Liverpool

 

Er man foldboldfan i almindelighed så skal man unde sig selv at tage afsted og opleve en Premier League fodboldkamp – Og der findes bare ikke nogen steder, hvor oplevelsen er så fuldkommen som i Liverpool. Er man så samtidig fan af fodboldklubben Liverpool FC (som vi er), så er det som et besøg i Vatikanet for en katolik eller i Paris for en designer. Typisk så kommer man til Liverpool 1- 2 dage før kampen og allerede her vil man begynde at fornemme hvad der er i vente. De mange tilrejsende fans fra alle steder i Verden præger bybilledet i deres forskellige Liverpool påklædning og på de mange hyggelige pubs bliver man hurtigt venner med nabo bordet, også selv om de skulle holde med modstanderne

 

Tryk her for at komme direkte til vore uddybende info om vores fodboldrejser

 

Tilbage

På kampdagen stiger intensiteten – For at kunne få det fulde udbytte af dagen og opleve den fantastisk  “build up” stemning, så kører vi i god tid afsted i samlet flok til Anfield. Bare turen i sig selv er spændende og man fornemmer hurtigt hvordan alle bare ser frem til oplevelsen. Vi har billetter til Red Bar Lounge, hvor alle i vores gruppe samles omkring hyggelige borde og snakken går om den kommende kamp. Der kan købes ordentlig mad og der er udskænkning af alle slags drikkevarer. Der vises typisk andre fodboldkampe på de mange tv-skærme og på at tidspunkt kigger en af de gamle Liverpool legender fordi til autografskrivning.

 

Kampstart nærmer sig, og en official kommer forbi med startopstillingen samt et oplæg til kampen. Vores sidepladser på Sir Kenny Dalglish Stand er ikke langt væk, så man bestemmer selv hvornår man syntes at man vil ud til banen. Det første indtryk af banen fylder en med æresfrygt og det løber en koldt ned af ryggen – Der er ikke længe til kampstart, spillerne kommer ind og opvarmningen begynder. Der er Salah, der er Van Dijk og det hele bliver så virkeligt og konkret. Man er her sgu.. Og når The Kop begynder at synge og You Will Never Walk Alone lyder ud over højtalerne og alle synger med – Så er der ikke et øje tørt.

Under kampen vil man opleve den fantastiske intensitet engelske tilskuer ligger for dagen. Alle tacklinger og sågar tilkæmpede indkast tiljubles. I pausen er der igen let adgang til loungen, hvor der serveres gratis the eller kaffe. Man kan også købe en pint eller 2 samt komme på toilettet. Der er selvfølgelig ikke garanti for at Liverpool vinder kampen, men de har pr. dags dato ikke tabt i Premier League i 69 kampe, så en rimelig chance er der for en god oplevelse, og man skal endelig ikke begynde at gå før tid, da men risikere at gå glip af et sidste øjebliks mål som i denne mindeværdige kamp.

Efter kampen går man stille og roligt ned i loungen, hvor der vil være interview med spillere og træner over tv skærmene. Man for snakket med sine nye og gamle venner om den kamp man har overværet og fejrer måske resultatet med en pint eller to. Efter ca 45 min er der samling ved bussen, og man bliver kørt ned til centrum, hvorefter det er op til den enkelte hvordan resten af aftenen skal foregå.

 

Tryk her for mere info om vores fodboldrejser til Liverpool

Kontakt os

 

 

VI DESIGNER DIN PERFEKTE FERIE

Til respektfulde priser